zerona laser

Neinvazivna liposukcija

Da, postoji rešenje za masne naslage, a da izbegnete teške hirurške zahvate i liposukciju. Laser Zerona je najbolji odgovor za ovaj problem.

Upotrebom Zerona lasera oblikuje se celo telo, smanjuju masne naslage i celulit. Nema ožiljaka i apsolutno je “nevidljiva” procedura. Što je najvažnije bezbolna, pa nisu potrebni nikakvi anestetici. Oporavak ne postoji, tako da posle tretmana osoba može da se vrati svojim svakodnevnim obavezama. I efekat je trajan.

Zerona Laser poseduje FDA sertifikat za oblikovanje tela i potpuno je bezopasan. Ne postoje kontraindikacije za njegovu primenu, a ni nuspojave.

Oblikovanje celog tela

Apsolutno bezbolno (bez anestezije)

Bez vidljivih znakova terapije (ožiljaka, modrica i oteklina)

Bez postoperativnog oporavka (nema odsustva sa posla)

Trajni rezultati

Koji je efekat?

Pojedini rezultati pokazuju da se posle šest nedelja, prosečno gubi i do 10 centimetara na tretiranim područjima.

Kako se rade tretmani?

Dok zraci lasera prelaze preko tela, uz pomoć šest podesivih glava, klijent udobno leži. Hladan laser otvara masnu ćeliju, kako bi ispraznio njen sadržaj. Odatle se, sasvim prirodno, izlučuje kroz limfu u mokraćni sistem.

Koliko dugo traje tretman?

Trajanje tretmana je 40 minuta. Preporučuje se šest dolazaka. Najbolji rezultati se postižu, naravno ukoliko se dodatno fizički krećete, kako bi se brže eleminisali svi oslobođeni lipidi.

Pozovite nas