Menadžerski paket

Menadžerski antistres paket zdravlja

Svedoci smo da današnji tempo života, svakodnevna i konstantna izloženost stresu i pritiscima ima posledice na naše zdravlje. Neki od najčešćih zdravstvenih problema su česte glavobolje, bolovi u vratu i kičmi, hronični umor, nesanica, nedostatak koncentracije i posledično pad imuniteta.

U La Medic centru binemo o Vašem zdravlju, čuvamo ga i negujemo, i stoga smo Vam pripremili paket usluga za oporavak, relaksaciju,i fizičku i psihičku regeneraciju.

Paket podrazumeva:

– Pregled lekara opšte prakse: pregled po sistemima organa, merenje krvnog pritiska, merenje šećera i oksigenacije u krvi, određivanje BMI, savetovalište za prevenciju bolesti i suplementaciju

  Pregled fizioterapeuta i određivanje kombinacije fizikalne terapije (relaks, terapeutska masaža, limfna drenaža, elektrostimulacija, infracrvena lampa…)

– Korišćenje infracrvene saune za intenzivnu detoksikaciju i relaksaciju, pospešenu cirkulaciju, metabolizam i koncentraciju, jačanje kardiovaskularnog sistema, smanjenje hroničnih upala i bolova, smanjenja stresa i nervoze, poboljšnja imuniteta jer stimuliše sintezu D vitamina.

– Korišćenje hiperbarične komore: nedostatak kiseonika na ćelijskom nivou uzrok je većine današnjih zdravstvenih problema. Nadoknada kiseonika, korišćenjem hiperbarične komore gde udisanjem čistog kiseonika u komori pod povišenim atmosferskim pritiskom (do 3 puta viši od normalnog pritiska),  je ključna u procesu samoizlečenja organizma jer znatno skraćuje vreme oporavka i pomaže jačanje imuniteta i energije organizma.

Paket od 5 tretmana (dva tretmana nedeljno) uključuje:

  • 1 pregled lekara opšte prakse i fizioterapeuta
  • 3 tretmana u infracrvenoj sauni
  • 2 tretmana u hiperbaričnoj komori
  • 5 masaža

Paket od 10 tretmana (dva tretmana nedeljno) uključuje:

  • 1 pregled lekara opšte prakse i fizioterapeuta
  • 6 tretmana u infracrvenoj sauni
  • 4 tretmana u hiperbaričnoj komori
  • 10 masaža

Cena paketa

Paket od 5 tretmana

16.000,00 rsd

Paket od 10 tretmana

30.000,00 rsd

Mogućnost dodatne usluge koje se dodatno naplaćuju:
u dogovoru sa lekarom i po potrebi, moguća je primena vitaminske infuzije, pregled kod lekara nutricioniste za korigovanje i izradu individualnog plana ishrane ili usluga laboratorije.
Pozovite nas