Venus Legacy

 

VENUS LEGACY je najsavremeniji tretman za oblikovanje tela, zatezanje i podmlađivanje kože.

Prvi je i jedini uređaj sa 4D tehnologijom za nehirurško preoblikovanje tela i lica. Odobren je od strane Svetske zdravstvene organizacije koja se bavi pravilnom ishranom i upotrebom lekova FDA. Kombinacija četiri vrste tehnologije, koja je spojena u jednom aparatu, oblikuje telo, pomaže da nestane celulit, zateže kožu I umanjuje strije.

Kako deluje?

Venus Legacy ima u sebi pulsno elektromagnetno polje, multipolarnu radiofrekvenciju, Vari Pulse i Real Time Feedback tehnologiju.

Pulsirajuća elektromagnetna polja regenerišu kožu, poboljšavajući njenu teksturu i izgled.

Multipolarna radiofrekvencija toplotnom energijom koja doseže do različitih nivoa kože podstiče njihovu prirodnu regeneraciju, stvarajući mlad kolagen čijim sazrevanjem se dobija zdrava, zategnuta koža fine teksture i značajno umanjenim ili eliminisanim celulitom.

VariPoulse tehnologija zahvaljujući vakumu četvorostepene jačine može da prodre u dublje slojeve kože, stimulišući limfotok i krvotok, čime se podiže tonus kože i tkiva.

Real Time Thermal Feedback predstavlja skalu na monitoru kojom se prati podizanje temperature tretirane regije i vreme provedeno u „radnoj temperaturi“. Time se vodi računa o sigurnosti i bezbolnosti procedure različitih tipova kože.

Kliničke studije dokazale su njegovu efikasnost i da je dolazilo do stimulacije fibroblasta, koji služe za stvaranje novog kolagena i elastina.

Da li boli Venus Legacy tretman?

Ne, ova procedura je izuzetno prijatna. Uređaj  stvara osećaj tople masaže.

Pulsirajuća elektromagnetna polja

Multipolarna radiofrekvencija

VariPoulse tehnologija

Real Time Thermal Feedback

Kome je tretman namenjen?

– Svima koji žele da smanje obim struka, butina, ruku i leđa

– Sportistima koji žele da zategnu višak kože

– Ženama i muškarcima koji žele da imaju lepo izvajano i oblikovano telo, da imaju zategnut stomak, nadlaktice ili butine

Posle koliko se vide prvi rezultati Venus Legacy tretmana?

Već posle prvog tretmana rezultati su vidljivi golim okom. Za neke dobre i dugoročne rezultate neophodno je najmanje šest tretmana i to jednom nedeljno. Ukoliko na određenim regijama postoji višak masnog tkiva, ovaj tretman može da se kombinuje sa lipolizom, kako bi se došlo do vrhunskih rezultata. Posle ovog tretmana preporučuje se Venus Legacy kako bi ubrzao taj proces.

Koji su benefiti Venus Legacy tretmana?

Benefita je mnogo. Posle Venus Legacy tretmana, dolazi do vidljivog preoblikovanja tela. Smanjenje obima bedara, bokova, struka, skidanje površinskog celulita, sređivanje masnih depoa, ublažava se vidljivost strija, zateže se koža lica, nogu i ruku, kao i “peglanje” bora.

Pozovite nas