PRX T33

Inovativni hemijski piling za biorevitalizaciju bez igle

 

Ukoliko volite bezbedne, brze i jednostavne ali i veoma učinkovite tretmane koji će odmah delovati i osvežiti vašu kožu, izbrisati znakove starenja i umora, obnoviti kožu i dati joj blistavost, onda je PRX pravi tretman za vas!

Preporučuje se za sve tipove kože kao i za sve životne dobi. Jednako za žene i muškarce ali i za decu sa problemima masne kože, mitisera i akni.

Bez igle i bezbolno

Bez perioda oporavka

Namenjen svim tipovima kože i uzrastima

Odmah vidljivi rezultati

Lako se kombinuje sa drugim tretmanima

Koje su indikacije?

  • Podmlađivanje i regeneracija kože lica, vrata i dekoltea
  • Akne i ožiljci od akni
  • Atrofični ožiljci i strije
  • Hiperpigmentacije i melazme
  • Sprečavanje fotostarenja kože

Kome se preporučuje?

Ukoliko volite bezbedne, brze i jednostavne ali i veoma učinkovite tretmane koji će odmah delovati i osvežiti vašu kožu, izbrisati znakove starenja i umora, obnoviti kožu i dati joj blistavost, onda je PRX pravi tretman za vas!

Preporučuje se za sve tipove kože kao i za sve životne dobi. Jednako za žene i muškarce ali i za decu, već od 5-e godine, za tretiranje ožiljaka ili za adolescente, za rešavanje problema masne kože, mitisera i akni.

Tajna ovog inovativnog pilinga je u njegovoj jedinstvenoj formulaciji i kombinaciji: 33% trihlorsirćetne kiseline, vodonik peroksida i 5% kojične kiseline, te ne uklanja samo površinski sloj kože već veoma brzo prodire u dublje slojeve i podstiče regeneraciju tkiva. Trihlorsirćetna kiselina stimuliše faktore rasta fibroblasta, čime se podstiče sinteza kolagena ali ima i antiinflamatorno dejstvo, te prevenira upalne procese i oštećenja tkiva. Čisti pore i eliminiše patogene bakterije koje su odgovorne za stvaranje akni. Vodonik peroksid u kontaktu sa kožom oslobađa veliku količinu kiseonika koji čisti površinu kože od svih tipova zagađivača dok je kojična kiselina ključna komponenta za smanjenje produkcije melanina tj. za izbeljivanje kože.

Kako izgleda tretman i koji su efekti?

Tretman je bezbolan i kratko traje oko 30-ak min i što je najvažnije ne zahteva oporavak. Izvodi se tako što se nakon temeljnog čišćenja lica nanosi PRX piling i utrljava masažnim pokretima u kožu. Osim uklanjanja nečistoća i površinskog sloja kože obezbeđuje se prodiranje pilinga u epidermis ali i drenaža tkiva. Potom se uklanjaju ostaci pilinga i nanosi odgovarajuća zaštitna krema. Tokom tretmana moguće je osetiti blago peckanje i crvenilo koje brzo prolazi.

Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana a vremenom se rezultati poboljšavaju.

Postignuti efekti su:

  • Značajno poboljšanje kvaliteta kože
  • Bolji tonus i elastičnost kože
  • Osvežen i ujednačen ten
  • Rešenje problema proširenih pora, akni, ožiljaka i strija

Koliko je tretmana potrebno?

Preporuka broja tretmana zavisi od indikacije i stanja kože a mogu se izvoditi u razmacima od 2-3 nedelje, dok se ciklusi mogu raditi na 6 meseci.

cena 

tretman

7000,00 rsd

Pozovite nas