PROFHILO

IMPERATIV ZA LIFTING I SVEŽ IZGLED!

Cena: 290 eura (u dinarskoj protivvrednosti)

Beograd i Pančevo

PROPFHILO – Trenutno u svetu najpopularniji hijaluronski tretman za snažan lifting lica i vrata!

Za razliku od hijaluronskih filera kojima nadoknađujemo volumen određene regije (jagodice, brada, bore…) i koji ostaju na mestu aplikacije, PROFHILO se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje  u okolno tkivo stimulišući regeneraciju tkiva i sintezu kolagena i tako potpomaže učvršćivanje, fiksiranje kože, sprečava njeno opuštanje, intenzivno je hidrira i daje blistav sjaj.

Sama procedura traje kratko, svega par minuta i gotovo je bezbolna a što je najvažnije ne zahteva period oporavka, nema iritacije i crvenila. 

Prvi rezultati se vide posle nekoliko dana, nakon što je koža stimulisana za intenzivnu sintezu kolagena i elastina i iz dana u dan postaju sve bolji. Proceduru je potrebno ponoviti za mesec dana a efekat tretmana traje oko 6 meseci, nakon čega se može ponoviti.

Stimulacija sinteze kolagena

Poboljšanje tonusa i strukture kože

Smanjenje bora

Intenzivna hidratacija

Trenutno u svetu najpopularniji hijaluronski tretman sada je dostupan i u La Medic centru

ŠTA JE PROFHILO I KAKO DELUJE?

PROFHILO je proizvod koji se razlikuje od svih do sada poznatih preparata jer sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline (64mg/2ml), u stabilnom kompleksu molekula niske i visoke molekulske mase, izuzetne čistoće i vrhunskog kvaliteta. Hijaluronska kiselina niske molekularne težine hidrira kožu, dok kiselina visoke molekularne težine koži donosi efekat zatezanja i podizanja, jer stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i elastina aktivacijom fibroblasta. Ono po čemu je PROFHILO jedinstven jeste i očuvanje i obnavljanje adipocita – masnih ćelija zaduženih za volumen lica i podršku koži tokom mimike lica. Površno masno tkivo kože pored volumena daje podršku koži prilikom pokreta, sprečava njeno lomljenje i stvaranje bora.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU HIJALURONSKIH FILERA I PROFHILO TRETMANA?

Za razliku od hijaluronskih filera kojima nadoknađujemo volumen određene regije (jagodice, brada, bore…) i koji ostaju na mestu aplikacije, PROFHILO se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje tj. radijalno se širi 2 -2.5cm u okolno tkivo stimulišući regeneraciju tkiva tako što deluje na tri nivoa:
1. Fibroblaste – stimuliše sintezu kolagena i elastina, što daje koži čvrstinu, elastičnost i prirodni volumen
2. Adipocite – ćelije potkožnog tkiva ,što daje koži potporu i fiksaciju na određenim lifting tačkama lica i vrata
3. Keratinocite – ćelije na površini kože, što daje svež izgled i blistav ten

Time se postiže prirodni efekat, dok se vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajna hidratacija.

KOJI SU EFETKI I KOME JE NAMENJEN OVAJ TRETMAN?

PROFHILO  je idealan tretman za lifting lica i vrata a suština ovog tretmana je u tome što delujući na tačno određene lifting tačke na koži stimuliše regeneraciju tkiva i sintezu kolagena i tako potpomaže učvršćivanje, fiksiranje kože, sprečava njeno opuštanje, intenzivno je hidrira i daje blistav sjaj.

Namenjen je kako onima koji već imaju aplikovane filere pa je potrebno spečiti padanje i opuštanje kože (stimulisati fiksaciju na određenim tačkama), a da se pri tom ne izazove neželjeno, preterano voluminiziranje tako i onima koji žele da spreče opuštanje kože, stimulišući proces regeneracije na određenim liftning tačkama.

KAKO IZGLEDA TRETMAN I KOLIKO TRAJE?

Nakon dezinfekcije kože, nanosi se topikalni anestetik a zatim se ubrizagava PROFHILO veoma tankom iglicom na 10 tačno određenih tačaka u kožu.

Procedura je veoma kratka, traje svega par minuta i gotovo je bezbolna a što je najvažnije ne zahteva period oporavka, nema iritacije i crvenila. Nakon samog aplikovanja na licu najčešće se vide veoma blaga ispupčenja na mestima uboda, ona su vidljivija na koži vrata jer je tanka. Nestaju vrlo brzo i sa vrata, najčešće za par sati, dajući lep zategnut izgled i blistav ten.
24h nakon tretmana ne preporučuje se upotreba šminke, povećana fizička aktivnost, izlaganje suncu kao ni korišćenje bazena ili saune.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO DA BI SE VIDELI REZULTATI?

Prvi rezultati se vide posle nekoliko dana, nakon što je koža stimulisana za intenzivnu sintezu kolagena i elastina i iz dana u dan postaju sve bolji a kako je životni ciklus ćelija 3 nedelje, regenerativna aktivnost se usporava nakon 28 dana, pa se ovaj tretman ponavlja nakon 4 nedelje tj. mesec dana, kako bi se efekat liftinga pojačao. Efekat tretmana traje oko 6 meseci, nakon čega se može ponoviti.

Pozovite nas