O nama

LA MEDIC medical and beauty centar, otvoren je sa mnogo ljubavi, iskustva i znanja stručnjaka. Vaša nova oaza lepote i zdravlja smeštena je u srcu Pančeva.

Zadovoljstvo naših klijenata i pacijenata nam je na prvom mestu. O tome brine naš tim lekara i kozmetičara.

Ukoliko niste pristalica hirurških ili invazivnih procedura, već su vam draže manje agresivne metode i prirodni načini negovanja kože, tu smo da vam u okviru našeg beauty dela odgovorimo na sve želje i zahteve.

Cilj nam je da, konstantno prateći vodeće beauty trendove kod nas i u svetu, ponudimo najbolje tretmane na jednom mestu.

LA MEDIC  brine o vašem zdravlju.

Vodimo računa o prevenciji i lečenju naših pacijenata. Tu smo da Vam ponudimo preglede i konsultacije sa lekarima opšte prakse i dermatolozima.

La Medic 

Prateći svetske trendove, usavršavanjem i napredovanjem, Vama nudimo samo najbolje.

U našem La Medic CENTRU pružamo tretmane najsavremenijim Venus Legacy laserima:

Budite u sigurnim rukama.

Vaš La Medic

Naš tim

Dr Zorica Ristić

Lekar opšte prakse sa izuzetno velikim i raznolikim iskustvom u dijagnostici i lečenju pacijenata u okviru Doma zdravlja Pančevo, u karijeri dugoj preko 35 godina.

Olivera Mirković

Estetičar- kozmetičar, zadužena za medicinsku i estetsku kozmetiku lica i tela ali i savetnik za ishranu i suplementaciju.

KONSULTANTI

Ivana Šarčević

Nutricionista

Kao diplomirani nutricionista dalja znanja sam stekla u okviru Holističkog nutricionizmu u Americi. Već godinama pomažem ljudima da steknu zdrave navike, da ishrana i trening postanu njihov životni stil. Kao vlasnik sportskog centra, koji uspešno posluje već 13 godina, pomogla velikom broju klijenata da zdravu ishranu prihvati kao životni stil. To i jeste moja misija. Zdrava i ukusna hrana. 

Pozovite nas