Fizioterapeut

Marko Ninković

U okviru La Medic centra nudimo usluge  fizikalne terapije, relax, sportske i terapeutske masaže kao i elektrostimulaciju, kiropraktiku, anticelulit i limfnu drenažu.  Dočekaće Vas ljubazno osoblje La Medic centra kao i  Marko Ninković (strukovni fizioterapeut, Manuelni terapeut maser i osteopata spinalne manipulacije) koji će učiniti sve da Vaša fizikalna terapija prođe bez stresa, neprijatnosti i žurbe.

Fizikalna terapija

Relax masaža

Sportska masaža

Terapeutska masaža

Elektrostimulacija

Anticelulit i limfna drenaža

Kome je namenjena relax masaža i zašto nam je potrebna?

Relax masaža namenjena je svima onima koji žive ubrzan i stresan život, onima koji žele da se osećaju rasterećeno. Poredd toga što otklanja stres, ovaj tip masaže poboljšava imunitet i doprinosi kvalitetu sna.

Relaks masaža nam je potrebna i zbog protoka krvi. Zbog dugotrajnog sedenja ili nepravilnog držanja, naše telo pati. Poklonite Vašem telu ono što zaslužuje!

Šta je elektroterapija?

Elektroterapija predstavlja primenu električne energije u cilju postizanja terapijskog efekta. Svoju primenu u medicini elektroterapija je pronašla otkrićem pozitivnog efekta na strukture mišićnog i nervnog sistema.

Elektoterapijom se postiže toplotni efekat koji utiče na proširenje krvnih sudova i poboljšanje cirkulacije, analgetski efekat stimulacijom nervnih vlakana za prenos bola, povećanje mišićne mase, stimulacija oštećenih nervnih vlakana i antiedematozni efekat.

Kako se izvodi relax masaža?

Relax masaža predstavlja kombinaciju alternativne i klasične medicine u cilju davanja pravih rezultata. izvodi se laganim i opišyajućim pokretima, uz upotrebu raznih antistres ulja koja deluju na umirujuće na nervni sistem.

Pozovite nas