Naš tim

Dr Zorica Ristić

Lekar opšte prakse sa izuzetno velikim i raznolikim iskustvom u dijagnostici i lečenju pacijenata u okviru Doma zdravlja Pančevo, u karijeri dugoj preko 35 godina.

Dr spec Jelena Nela Solar

Specijalista pedijatar,subspecijalista dijetoterapeut

Dugogodišnje, bogato iskustvo rada u ICN Galenika kao Medical Advisor za antioksidante,antibiotike,antiastmatike i antidepresive, Direktor sektora za odnose sa javnošću. A zatim u nekoliko svetskih farmaceutskih kompanijama na mestu medical i marketing direktora, kao I u Centru za Hrono ishranu kao glavni i odgovorni lekar.

Belmedic  pedijatar i dijetoterapeut.

Dr Branko Nešković

Lekar opšte prakse, sa neprocenljivim znanjem i iskustvom u dinamičnom okruženju Službe za hitnu medicinsku pomoć Kovin već 10 godina

Dr Suzana Ćosić

Lekar opšte prakse na specijalizaciji iz fizikalne medicine, sa 10-ogodišnjim iskustvom u oblasti mezoterapije lica i tela, hemijskim pilinzima, filerima i botoksima.

Bisera Paripović Blagojević

Diplomirani farmaceut sa dugogodišnjim iskustvom u različitim oblastima farmaceutske delatnosti i kozmetike.

Dragana Ivanović

Kozmetičar-medicinska i estetska kozmetika za lice i telo. Rad sa estetskim aparatima za zatezanje lica i tela. Spa tretmani za drenažu i smanjenje celulita. Manikir,pedikir i depilacije. 

Marko Ninković

Strukovni fizioterapeut
Manuelni terapeut maser
Osteopata spinalne manipulacije ( kiropraktičar)

Dr Jelena Nišević

Doktor medicine na specijalizaciji iz  ginekologije i akušerstva,
Doktorant Medicinskog fakulteta u Novom Sadu

Olivera Mirković

Estetičar- kozmetičar, zadužena za medicinsku i estetsku kozmetiku lica i tela ali i savetnik za ishranu i suplementaciju.

Pozovite nas