Phytocēane

Kozmetika

 

Phytocēane je brend inspirisan prirodom, najpre morima i okeanima širom planete. Svoju misiju bazira na prikupljanju aktivnih sastojaka sa različitih planetarnih destinacija na osnovu kojih kreira isceljujuće tretmane lica i tela.

Phytocēane koncentriše sve prednosti sveta prirode zajedno sa čistim, efikasnim, sastojcima koje sadrže formule za tretmane blagostanja koji kombinuju stručnu negu kože, senzorne užitke i potpuni osećaj bekstva. Svakog dana ovaj brend putuje svetom da bi pronašao načine da koži ponudi lepotu koja je zdrava. Od Zanzibara, preko Bora Bore i Emeralda, preko Kosta Rike, Brazila, pa sve do Fjordova. Ceo svet na dlanu, zasigurno je parola ovog brenda koji nam svet upravo i donosi na dlanu, kroz svoje proizvode nadahnute planetom Zemljom bez koje svakako ni nema života. Misija Phytocēane brenda je besprekorna vera u prirodu kao dragocen resurs sa jedinstvenim vrlinama za negu kože. Korišćenje prirodnih, organskih, divljih, održivo uzgojenih i sakupljenih sastojaka beskompromisan je prioritet pri razvoju svih proizvoda i tretmana ovog brenda.

Kod ove kozmetike postoje 4 protokola koji se određuju na osnovu tipa i stanja kože i u zavisnosti od godina i zahteva klijenta.

Phytocēane kozmetika je dostupna u prodaji u našoj La Medic klinici – budite slobodni da se detaljnije raspitate kod našeg stručnjaka za kozmetiku&estetiku.

Pozovite nas