Intervju sa Teom Stoševska

Dermapen tretman predstavlja proceduru koja se izvodi posebnim uređajem, dermapenom. On stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolju apsorpciju kozmetičkih supstanci. Slični efekti se dobijaju kod tretmana lica laserom.


Dermapen je unepređena metoda mezoterapije. U odnosu na mezoterapiju i dermaroler, dermapen ima mnogo gušće i tanje iglice što dovodi do toga da se pore kvalitenije popunjavaju. Uređaj je napravljen od nerđajućeg čelika, a glava aparata je sterilna i menja se prilikom svakog novog izvođenja.
Celi postupak se zasniva na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama, a kao posledica ima stvaranje faktora rasta u organizmu, koji podstiču i ubrzavaju obnavljanje tkiva. Podstiče razvoj novih kapilara, poboljšava se prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranjivih materija. Na taj način se poboljšava celokupan kvalitet, a samim tim i izgled kože.


Dermapen tretman najdelotvornija metoda podmlađivanja kožeDermapen je vrsta mezoterapije koja je postala glavna i najbolja metoda u nezi kože lica i tela. U koži se nakon tretmana stvaraju mikrokanali te je moguće u duboke slojeve tkiva ubaciti hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i druge mezoterapijske koktele. Tretmanom se i do 1000 puta povećava prodiranje njihovih velikih molekula kroz kožu. Problemi koji se tretiraju bore,oziljci,hiperpigmentacije,uklanjanje akni,podmladjivanje,regeneracija,tretiranje celulita, suzavanje pora. 

Pogledajte još…

Adresa

Braće Jovanovića 13,

26000 Pančevo

 

Telefon

066 64 34 123

013 25 80 055

info@lamedic.rs

Radno vreme

  • Ponedeljak – Petak: 08:00 – 21:00
  • Subota: 08:00 – 18:00
  • Nedelja: neradni dan
Pozovite nas